Zadnja oznanila 15. nedelja med letom 2024

Farno žegnanje in posvetitev novega zvona

Praznik farnega žegnanja bomo obhajali v nedeljo, 30. oktobra 2022. Slovesno mašo ob 10. uri bo ob somaševanju duhovnikov vodil ljubljanski pomožni škof dr. Anton Jamnik. Najprej bo pri kapelici ob župnišču posvetil novi (četrti) zvon, nato ga bomo po vrvi potegnili v zvonik, nato gremo v cerkev in nadaljujemo slavje s sveto mašo. Po maši bo pogostitev kot običajno za take slovesnosti.

SREČELOV

Kot običajno bo po maši ob 10. uri potekal srečelov, tokrat za novo ureditev celotnega sistema nosilne konstrukcije, za nabavo novega zvona in avtomatizacijo zvonjenja. Tako bodo poslej štirje zvonovi dvigali naše misli in našega duha od zemeljskih reči k nebeškim. Obračamo se na Vas s prošnjo, da bi nam za srečelov podarili kakšno materialno dobrino, Vaš izdelek, marketinške predmete ali nekaj podobnega. Dobitke lahko oddate v župnišču do sobote, 29. oktobra, najkasneje do 8. ure zjutraj. Z veseljem pa tudi sami pridemo po dobitke. Če bi želeli podariti denarna sredstva, jih lahko nakažete na transakcijski račun naše župnije: TRR: NLB: SI56 020580262293859.

Za vsak najmanjši dar se Vam iskreno zahvaljujemo. Vabimo Vas na naše skupno praznovanje. Bog plačaj za izkazano dobroto.

Člani Župnijskega pastoralnega sveta
z župnikom Lojzetom Zupanom